Névnapok: Ma: Sára, Márió Holnap: Fábián, Sebestyén

Intézmények

Mosdós Napközi Otthonos Óvoda - Mosdós

Ismerje meg intézményünket:

A mosdósi óvoda épülete műemlék jellegű, 1970-75 között egy csoportosként működött, ezt követően kétcsoportos óvoda volt 2006.aug.31-ig bezáróan. 2007. szeptemberétől az egyre csökkenő gyermeklétszám miatt meg kellett szüntetni az egyik csoportot. Ennek következtében a személyi feltételek vonatkozásában is változás történt.

Jelenleg 2 óvodapedagógus, 1 dajka, 1 szakácsnő és 1 takarítónő van alkalmazásban.

Gyermeklétszám a beszoktatás után, ill. a tanév végére 31 főre növekszik. A helyi Nevelési Program a Tevékenységközpontú nevelési program alapján készült.

Céljuk a gyermekek életre való felkészítése személyiségük fejlesztésén és tevékenységeken keresztül a szülőkkel együtt működve.

Az óvoda bútorzata, felszereltsége vegyes. Az elmúlt tanévben új asztalokat, székeket, számítógépet, fénymásolót vásároltak, a csoportszoba padozatát kicserélték és a világítást korszerűsítették.

Az idei takarítási szünet alatt sor került a gyermekmosdó, vizesblokk teljes átépítésére és a konyhai bútorzat kicserélésére.

Jövőbeni terveik között szerepel egy tornaszoba kialakítása, valamint a gyermeköltöző és a konyha teljes rekonstrukciója.

A játszókert megfelelő felszereltségű és rendszeresen gondozott. Füves és aszfaltos udvarrész áll a gyermekek rendelkezésére. A régi vas játékokat folyamatosan cserélték korszerű, komplex mozgásfejlesztő fajátékokra, valamint a balesetveszélyes kerítésük is új arculatot kapott.

Egyéb eszközöket, játékszereket, könyvtári állományuk bővítését anyagi lehetőségeikhez mérten folyamatosan fejlesztik.

Elérhetőségeink:

Cím: 7257 Mosdós, Kossuth Lajos utca 4.
Honlap: berkisk.hu

Térkép:

< Vissza az előző oldalra

Naptár

h k sz cs p sz v
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit tegyek, ha elveszett a buszbérletem?  

A válasz és további kérdések >

Idézetek

Az iskola dolga, hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére és az alkotás izgalmára, hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk, és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni.  

Szent-Györgyi Albert

További idézetek >

www.nfu.hu

www.nfu.hu


Közreműködő szervezet:
www.energiakozpont.hu